gabor bejegyzései

Termelési kapacitás bővítése a Cubiteam Kft.-nél

Kategória: PÁLYÁZATOK | Hozzászólás most!

Fa-alkatrészgyártó technológia kidolgozása a CUBITEAM Kft-nél

A Projekt keretében beszereztünk egy Kísérleti forgácsoló munkaállomást,valamint bért, anyagköltséget számoltunk el, mely az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.     CubiTeam Kft E-mail:   Postacím: 2000 Szentendre Pf.: 135. Nemzeti Fejlesztési Ügynökség E-mail: nfu@nfu.gov.hu Infovonal: 06 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: PÁLYÁZATOK | Hozzászólás most!

Mensa HungarIQa

Mensa HungarIQa játékok versenye! 2009 -ben indította útjára a Mensa HungarIQa társasjáték verseny programját. Sajnos az első évben sima egyszerű adminisztrációs okok miatt, (elfelejtettem) lekéstem. Idén már áprilisban elkezdtem koncentrálni, hogy időben jelentkezzek, ez meg is történt annak rendje és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Elismerések, Rendezvények | Hozzászólás most!

ToyFair London 2005 /A kezdetek/

A CubiCup 2005-ben jelent meg először a nagy nyilvánosság előtt a Londonban évente megrendezésre kerülő ToyFair -en. Ez a szakma kiállítása, vagyis gyerekek (16 év alatt) nem látogathatják, ezért különösen fontos volt számunkra, hogy mit szólnak a hozzáértők. Nagy megelégedéssel nyugtáztuk, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kiállítások | ToyFair London 2005 /A kezdetek/ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva